Avslappende massasjeAvslappende massasje er en meget effektiv kur for nedstemthet, stress, depresjon, og alle typer nevroser. Avslappende massasje stimulerer muskel, hjerte og karsystemet, forbedrer metabolismen, påvirker nervesystemet, øker livslysten, eliminerer effektene av negativt stress som akkumuleres under påvirkningen av daglige opplevelser som apati, tretthet, utmattelse, søvnløshet, hodepine, nervebaserte smerter, samt muskelanspenninger i skuldre og nakke. Avslappende massasje gir en dyp følelse av velvære og fullstendig avslapning, i om at den utføres med langsomme beroligende anti-stress bevegelser, som gjør at kroppen blir kvitt sine spenninger og toksiner. En annen faktor som er med på å skape fullstendig avslapning, er tilpasset avslappende musikk og en rekke essensielle oljer og røkelse, om man ønsker det. Avhengig av kundens behov, kan avslappende massasje utføres helhetlig eller delvis. Avslappende massasje er den ultimale avslapning, derfor anbefales kundene å velge full kroppsmassasje, da den er mest effektiv og behagelig.