GravidmassasjeGraviditet er en vakker periode i en kvinnes liv, full av forventninger og venter på ankomst av en ny person. Om en kvinne går til arbeid eller under svangerskapet sakte ned sitt tempo og bo hjemme, de kan ta ni måneder å oppdage problemer med ryggsmerter, ben, klubber og lignende.
Slike vanskeligheter er ganske vanlige og oppstår på grunn av vektøkning og kroppsvektsendringer hos mødre som aldri har hatt slike problemer før. Massasje kan bidra til å lette eller eliminere dem helt.
Under graviditet massasje kan du massere med enten hel kroppsmassasje eller delta på bare en del f.eks Rygg og nakke, rygg, nakke og ben, rygg, nakke og ansikt -. At det kommer an på ønskene og behovene til vordende mødre. Også sterkt anbefalt refleksologi, hvor, gjennom reflekspunkter på føttene kan fremme metabolisme i morens kropp, og kan energisk støtte myndighetene som er gravide tungt lastet (lever, nyrer, mage og tarm, lunger, immunsystemet).

Så lenge man er sunn og frisk er gravidmassasje å anbefale fra 2. trimester og frem til termin. Er du usikker, rådfør deg med din kiropraktor eller fastlegen først.